NIEUWS

NIEUWS

Dansweken
22-10-2019

Door richtlijnen van de overheid zijn we genoodzaakt onze dansweken in de paasvakantie te annuleren. Als een tegemoetkoming kunnen jullie het reeds betaalde deelnemingsgeld inzetten voor een andere dansweek tot 2022. Via volgende link kom je terecht op inschrijvingsformulier, gelieve bij opmerkingen het volgende te plaatsen 'reeds betaald in de paasvakantie'. Jullie krijgen zoals bij iedere inschrijving een bevestigingsmail met onze betalingsgegevens. Deze mag je negeren.We zullen de inschrijving dan eerstdaags op betaald zetten. Ons aanbod in de zomervakantie wordt sterk uitgebreid. 


Klik hier om het overzicht van al onze dansweken te bekijken.

Inschrijven voor deze dansweken kan via http://inschrijven.dancecontrol.be/

 

Info "10 years"
22-10-2019

Met veel spijt hebben we  beslist om het jaarlijks optreden uit te stellen tot een latere datum. 
We willen kwaliteit garanderen op het podium. De beslissing werd genomen door de huidige situatie waarin we ons allemaal in bevinden. Met dit uitstel kunnen we de danskwaliteit waar 'Dance-control' voor staat blijven garanderen.

De dansschool wordt, net zoals de hele evenementenbranche hard geraakt door deze onvoorziene omstandigheden. Er zijn namelijk reeds kosten gemaakt ter voorbereiding van onze show.
We gaan alle gekochte tickets  voor '10 years' terug betalen. Indien jullie, uit solidariteit, een deeltje van het terug te betalen bedrag wensen te doneren, kan je dit laten weten. Zo kunnen we de reeds gemaakte kosten wat drukken. Dit is geheel vrijblijvend. Alvast bedankt om dit te overwegen!

De terugbetaling is gelinkt aan de verkochte tickets op 7 en 8 maart 2020. Gelieve ons met het e-mailadres te contacteren waarmee je de tickets hebt geregistreerd. Enkel dan kunnen wij jullie terugvinden in ons systeem. Gelieve jullie rekeningnummer + eventuele solidariteitsbijdrage door te mailen naar info@dance-control.be.

We verwerken jullie aanvragen allemaal zo vlot mogelijk.

Bedankt voor jullie begrip en hopelijk tot binnenkort!